E-mail: mail@felulvizsgalat.hu   Telefon: +36-70-515-4434
 
Társasház Érintésvédelmi
felülvizsgálat
Tűzvédelmi-szabványossági
felülvizsgálat
Villámvédelmi
felülvizsgálat
Elektromos kéziszerszámok és
hegesztők felülvizsgálata
EPH
igazolás
Árak és fizetés Referenciák
Felülvizsgálat
kedvező feltételekkel
az egész országban
A mi jegyzőkönyveink szabványok és rendeletek tekintetében naprakészek, így garantáltan nem dobja azt vissza egyetlen ellenőrző hivatal sem.
Ajánlatkérés

Elegendő megadni egy elérhetőséget és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Felülvizsgálandó Létesítmény jellege:
Társasház
Iroda   Raktár
Műhely   Rendelő


Felülvizsgálat helye
Irányítószám / Település:

Utca, házszám:

Terület:
m2
Építés éve:


Az Ön neve:

Az Ön telefonszáma:(körzet/szám)
06 /
Az Ön e-mail címe:


A felülvizsgálat fajtája: (többféle is lehet)
Érintésvédelmi felülvizsgálat
Tűzvédelmi-szabványossági felülvizsgálat (EBF, TVSZ)
(más néven elektromos berendezések felülvizsgálata)
Villámvédelmi felülvizsgálat
Elektromos kéziszerszámok és hegesztőberendezések felülvizsgálata
EPH jegyzőkönyv gáz bekötéshez
Megjegyzés:
Elektromos kéziszerszámok és hegesztők felülvizsgálata - Felülvizsgálatok kiszállási díj nélkül legkedvezőbben az egész országban.

Felülvizsgálatok legkedvezőbben az egész országban. Kérje ingyenes ajánlatunkat, hívjon, írjon email-t, töltse ki ajánlatkérő dobozunkat és rövid időn belül visszahívjuk.


Kéziszerszámok felülvizsgálata:

Kéziszerszámok és hegesztőberendezések éves felülvizsgálata:

A kézbentartott villamos gépek felülvizsgálata kiemelten fontos, hiszen az ember itt igen közel kerül a villamos berendezéshez.

Hegesztő berendezéseknél pedig hiba esetén a hegsztőáram (a hegesztő pálca) hálózati feszültség alá kerülhet.

Ide tartoznak még az egyéb biztonsági, vagy leválasztó transzformátorok. Ezekre a berendezésekre ugyanaz vonatkozik, mint a hegesztőtranszformátorokra. Munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről szóló 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet szerint az elektromos kéziszerszámokat és elektromos hegesztőberendezéseket évente felül kell vizsgáltatni. Tehát a gyakoriság itt éves.


Mit kap ön?

Elvégezzük a kéziszerszámai felülvizsgálatát - ellenőrizzük a szerszámok burkolatainak, betápláló kábeleinek éppségét, minőségét. Műszeres vizsgálattal ellenőrizzük a kisgépek szigetelési ellenállását. A felülvizsgálatról jegyzőkönyv és lista készül.

Hegesztőberendezések felülvizsgálatánál kiderül, van-e a hegesztőgépnek szigetelési hibája, megfelelő-e még a transzformátor tekercsének a szigetelése.


Elektromos kéziszerszámnak minősül a használat közben kézben tartott, vagy feszültségre kapcsolt állapotban könnyen áthelyezhető elektromos árammal működtetett szerszám.

Ide tartozik tehát pl.: a kézi fúrógép, egyéb ipari kisgépek, de nem kell ide sorolni az állandóan egy helyen használt pl. mikrohullámú sütőt, azt vizsgáltassuk felül 3évente érintésvédelmi ellenörzéskor.

A hegesztőberendezésekhez tartozik az egyszerű vasmagos régebbi típusú hegsztő, a modernebb inverteres gépek, a CO2, az AWI, a MIG, a plazmavágó, a hegesztő dinamó, és egyéb elektromossággal működő hegesztőgépek.


Kéziszerszámoknál gyakori hiba a betápláló kábel sérülése és a műanyag burkolat törése, repedése, valamint a túlterhelésből adódó tekercs megégés, ezáltal a szigetelés leromlása.

Válasszon minőségi kéziszerszámot, a márkásabb, ipari jellegű kéziszerszámoknak nagyobb a teherbírása, betápláló kábele vastagabb - erősebb, ezek közül a legtöbbet tesztelik pl. 2m magasságból leejtve sem törik, reped el a burkolatuk.

A hegesztőgépeknél gyakori hiba a túlterhelés miatt fellépő tekercs megolvadás, szigetelésromlás, tekercszárlat. Ennek kiküszöbölésére a megfelelően megválasztott hegesztőáramú berendezést javasoljuk.Minőségpolitikánk:

-        - 100% vevői elégedettség

-        - Nulla hiba

-        - Gyorsaság

-        - Elvégzett munkáért vállalt felelősség

-       - Folyamatos fejlesztés és képzés

 

Érintésvédelmi
felülvizsgálat
Tűzvédelmi-szabványossági
felülvizsgálat
Villámvédelmi
felülvizsgálat
Elektromos kéziszerszámok és
hegesztők felülvizsgálata
EPH
igazolás
Árak Társasház Referenciák
E-mail: mail@felulvizsgalat.hu
Telefon: +36-70-515-4434